A honlap fenntartója:

ZoviSolar Mérnökiroda Kft.

8095 Pákozd, Petőfi u. 17.

Telefon: +36 30 267 40 60

E-Mail: info@zovisolar.hu

www.zovisolar.hu

Cégjegyzékszám:  _07-09-018844

Adószám:               22785774-2-07

Képviseletre jogosult ügyvezető: Pethes Zoltán

A felelősség kizárása

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. törekedik arra, hogy internetoldalain mindenkor részletes és aktuális információ jelenjen meg és rendszeresen frissíti azok tartalmát. A honlapon található információkkal vállalatunk és tevékenységünk objektív bemutatása a célunk. Az adatok ennek ellenére kizárólag tájékoztató jellegűek és nem pótolják a közvetlen tanácsadást és ajánlattételt. A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. ezért nem vállal felelősséget az internetoldalain közölt adatok pontosságáért és teljességéért: az oldalon feltüntetett valamennyi információ felhasználása a felhasználó saját felelősségére történhet. A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve a közvetlen vagy a közvetett esetleges következményeket, veszteségeket, költségekért való felelősséget.

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. igyekszik az oldal állandó, zavartalan elérhetőségét biztosítani, ugyanakkor ezt nem garantálja.

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa a honlap tartalmát, hozzáadjon vagy töröljön információt. A hivatkozott internetoldalakon (linkeken) közölt információkért a ZoviSolar Mérnökiroda Kft. nem vállal felelősséget. A hivatkozott internetoldal megnyitásával Ön elhagyja a ZoviSolar Mérnökiroda Kft. oldalát és ott ezektől eltérő szabályozások lehetnek érvényben, ideértve az adatvédelmet is.

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. hasonlóképpen nem vállalja a felelősséget azon honlapok tartalmáért, melyekről link által a ZoviSolar Mérnökiroda Kft. honlapja elérhető.

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. nem garantálja, hogy a különböző nyelvű anyagok tartalma megegyezik. Amennyiben a honlapon található információk magyar nyelven kívül más nyelven is olvashatóak, bármilyen értelmezési probléma esetén a magyar nyelvű változatot kell irányadónak tekinteni.

Szerzői jogok – az oldal használatának feltételei

A ZoviSolar Mérnökiroda Kft. igyekszik a szerzői jogokat tiszteletben tartani és erre kéri Önt is. Az internetoldalain megjelenő valamennyi anyagot a szerzői jog védi. Ezeknek kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltése engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat tiszteletben tartja. Bármilyen kereskedelmi célú felhasználás, (beleértve a másolást, tárolást és terjesztést is) vagy az adatok kereskedelmi célú továbbadása csak a szerzői jog birtokosának írásbeli engedélyével lehetséges. Az anyagok engedély nélküli, ilyen célú felhasználása törvénysértő.